Obiskal nas je guverner distrikta 1912

Obiskal nas je guverner distrikta 1912

Obiskal nas je guverner distrikta 1912

Drugo sredo v februarju 2015 je bil za člane RC Martjanci poseben dan. Na rednem srečanju nas je obiskal Anton KONČNIK, guverner distrikta 1912. Spremljala sta ga asistenta PODHOSTNIK Vlado in DURJAVA Matjaž. Srečanja se je udeležil tudi Aloj KOLENC, boter RC Martjanci.

V uvodnem delu je CIPOT Franc, aktualni predsednik RC Martjanci, gostom predstavil aktivnosti kluba v zadnjem letu. Opisal je tudi prizadevanja kluba pri preoblikovanju Interacta v Rotaract, kar je pobuda mladih članov našega Interacta.

Uspešno delo in veliko majhnih, toda dobrih projektov RC Martjanci je pohvalil tudi guverner. Še posebej je izpostavil dobrodelni piknik, na katerem je bilo zbrano blizu osem tisoč evrov, kar je za tako majhen klub odličen uspeh.

V svojem nagovoru je guverner KONČNIK poudaril pomen povečevanja članstva, saj bomo s tako lahko storili več v korist pomoči potrebnim. Poudaril je tudi pomen odnosov z javnostmi. Preko medijev sporočimo skupnosti, kakšno je poslanstvo rotarystva in kakšne so naše aktivnosti, s katerimi vplivamo na dvig kakovosti življenja v lokalnem okolju. Zaradi geostrateškega položaja Pomurja je apeliral tudi na mednarodno sodelovanje z Rotary klubi iz sosednjih držav.

Kamenček v mozaiku nepozabnega večera je bilo tudi veselo druženje z gosti in pristna domača kulinarika, ki je značilna za gostišče Šinjor.

Najdite nas na Facebooku!

Rotary Slovenija

Back to Top