FOTO: dobrodelni Ferijev pohod

FOTO: dobrodelni Ferijev pohod

FOTO: dobrodelni Ferijev pohod

Jesen je lepa! Jesen je bogat letni čas, ko se narava odene v mavrično paleto toplih barv. Ta letni čas nam ponuja tudi priložnost, da s sprehodi v naravi napolnimo svoje telo z novo energijo.

Zato smo v soboto, 7. oktobra 2017, martjanski rotarijci že tretje leto zapored organizirali dobrodelni »Ferijev pohod«. Poimenovali smo ga po vseh Francih, Frančiškah, Frančekih …, kateri so godovali v tem tednu.

Na zbirališču pri vaško-gasilskem domu v Tešanovcih, se je v tem sobotnem jutru zbralo čez 70 ljubiteljev pohodništva. Nekateri so na pohod pripeljali tudi svoje štirinožne ljubljenčke.

Trasa je bila dolga 12 km in ni zahtevala posebnega napora. Pohodniki so se lahko spočili in okrepčali na treh stojnih točkah vzdolž trase. Za veselo razpoloženje je poskrbel tudi mladi harmonikar. Na koncu pohoda smo vse udeležence postregli z okusnim »pasuljem«.

Ves izkupiček od »Ferijevega pohoda« bo namenjen v dobrodelne namene. Hvala vsem, ki ste prišli na pohod in z darovanjem naredili plemenito dejanje!

Najdite nas na Facebooku!

Rotary Slovenija

Back to Top